RIGHT
Om oss

Välkommen till Dr Darco s produkt märken, forskning och Näring!

Dr Darco s produkt märken, forskning och Näring - är ägt och drivs av en läkare och medicin forskare och har specialist i plastikkirurgi, och drivs återförsäljare av högsta kvalitet vitaminer och kosttillskott som finns på marknaden idag. Han har också MD, PHD i homeopati och i medicin.

Kort information om Dr Darcos karriär & märken: Dr Darco bl. a. har examen från Den kinesiska medicinen Terminologi och kvalificerad doktor i Alternativ medicin och är naturläkare. Hans har också flera små och stora utbildningar, bl. a. legitimerad hälso- rådgivare och sjukvårdsrådgivare samt medicinska och sport rådgivare. Dr. Darco under sin karriär har utbildat många människor i naturliga alternativ medicin, terapi och vitamin/Mineral terapi.

Har stor erfarenhet inom det medicinska forskningsområdet. Har flera examina och erfarenhet av alternativ medicin. Dr. Darcos produkter har publicerats sedan 2001. Dr Darco är även certifierad i klinisk nutrition och har omfattande utbildning i närings terapier och är entusiastisk över att utbilda och erbjuda medicinsk och naturlig hälsa och sjukvård till sina patienter och samhället.

För mer än 12 år har Dr Darco forsknings satt standarden för exceptionella formuleringar, kvalitet och renhet i kosten och kostrådgivare industrin.

Dr Darco uppdrag när han forskade och grundade produkter näring var att ge ett bekvämt sätt för människor att få sina kosttillskott. Från sina år av erfarenhet med näring, insåg han att det inte alltid är bekvämt för människor att köra till sin läkare kontor för att köpa kosttillskott. Tillsammans med att erbjuda en bekväm shoppingupplevelse, Dr Darco strävar på att ta hand om sina kunder. Det är därför vi har ett enastående team av kundtjänstpersonalredo att hjälpa till. På Dr Darco Research, är vårt uppdrag att förbättra hälsa och välbefinnande för människor genom att erbjuda överlägset kosttillskott och näringslära som har den högsta nivån av kvalitet och renhet - och därigenom skapa den mest respekterade och värderade företag inom kosttillskott näring i hela världen.

Expert Förtroende

Inget annat kosttillskott tillverkare har förtjänat förtroende hos experter t.ex. forskningsorganisationer och ledande hälso - och sjukvårdspersonal som Dr Darco s Researchs.

• Dr Darco Produkt är en auktoriserad återförsäljare av alla märken av kosttillskott vi tillhandahåller. Vi erbjuder topp som Metagenics, Integrativ Therapeuptics, Douglas Laboratories, Rena pakete, Metabolics underhåll, och många fler. Klicka här för att se en lista på alla stora varumärken som vi säljer. Vi forskar kontinuerligt och lyssna på våra kunder på nya varumärken att erbjuda. OM du har ett märke som du skulle vilja se oss tillhandaha, informera oss gärna om det. Vi vill gärna höra från dig!

• En bra shoppingupplevelse innehåller också en stor online- shoppingupplevelse i framtiden. Det är lätt att hitta och undersöka alla de produkter som du letar efter.

Karriärmöjligheter på Dr Darco forskning

Dr Darco Research erbjuder en mängd olika karriärmöjligheter för högt motiverade, optimistiska medarbetare som är beredda att arbeta hårt och bidra mot företagets framgång. Vi förväntar oss mycket av våra medarbetare, och i sin tur, ger vi en miljö som stödjer och belönar framgång. Dr Darcos forskningsanställda har gjort vårt företag ledande inom Nutrition kosttillskott i mer än 12 år. Vi erbjuder en konkurrenskraftig anställningsförmåns paket som ger trygghet, värde och skydd. Dr Darco organisation stödjer också sina anställda genom att bidra till samhället - genom att ge ekonomiskt stöd och främja personal frivillighet.

Vi har gett vår teknik och tillverkningsexpertis för många forskare, och våra produkter är för närvarande i mer än ett dussin studier i sådana prestigefyllda institutioner.

Vi har också förtjänat orubbliga förtroende för tusentals hälso - och sjukvård utövare världen över. Ja, i många fall, faktiskt beror en patients liv på kvalitet, renhet och integritet av våra produkter. Onekligen har våra handlingar genom åren alltid talat högre än den retoriken av våra konkurrenter. Förtroendet för Dr Darco är den enskilt viktigaste orsaken till att utövare vänder sig till oss för sina kritiska kosttillskott behov.

I denna konkurrensutsatta bransch, är hur mycket pengar som läggs på forskning enorm, med alla företag som hävdar att de har de bästa produkterna. Dr Darco rykte har inte formats genom smart marknadsföring, utan snarare genom opartisk granskning, forskning och godkännande av hälso - och sjukvårdspersonal i hela världen som upptäckte en viktig detalj - våra produkter producerar genomgående positiva resultat i sina patienter.