HEM » New Product » Kollagen Ultra
Kollagen Ultra

KOLLAGEN + C

 90 Veg. Kepsar

Beskrivning

· 500 mg kollagen typ 1 & 3

· strålande hud

· tjockare hår

· Starkare Naglar

· Friskare Leder

· kosttillskott

· Anti-Aging

· Total Body Hälsa

· Pure & Natural

· GMP-certifierad

· ledband och senor

Kollagen är en komplex strukturellt protein som upprätthåller styrka och flexibilitet i hela kroppen. Kollagen + C består av kollagen-peptider typ 1 & 3 som stöder kollagen i hud, hår, naglar, muskler, senor, ligament och ben. Kollagen + C är enzymatiskt hydrolyseras, vilket ger en aminosyra förhållande med en låg molekylvikt för maximal biotillgänglighet och utnyttjande av kroppen. När Kollagen tas internt, får kroppen de råvaror som behövs för att komplettera kollagen finns i alla dessa områden och kan fungera som en budbärare för att utlösa syntesen av nya kollagenfibrer. C-vitamin tillsätts för att ge optimal komplettering av dina kostvanor kollagen behöver.

 

Föreslagen användning som kosttillskott, ta tre (3) veg. kapslar två gånger dagligen helst på fastande mage för maximal absorption och vänta i 30 minuter innan du äter.


Kollagen typ 1 & 3 Fördelar:

 

Ger specifika aminosyror som behövs för att fylla kroppens kollagen utbudet hjälper till att minimera fina linjer och rynkor och förbättrar elasticiteten i huden Bygger och stöder benmatris Korrigerar svag, bruten, split och skadade naglar sängar tjocknar fint hår, tillägger kropp och bromsar hår Reparationer förlust bindväv för förbättrad elasticitet, förbättrar cirkulationen, främjar sårläkning Glycin bygger muskler för att bränna fett medan du sover.

 

 

Kollagen: The Body Anti-Aging proteinet

Kollagen tillskott är en av de mest grundläggande saker en person kan göra för att förhindra för tidigt åldrande och främja ungdomlig vitalitet. Förstå Kollagen börjar med att veta att det verkligen är det kitt som håller kroppen samman, det är byggstenen för alla vår kropps större system. Även rikligt i vår ungdom, bromsar kroppens naturliga produktion av kollagen typiskt med en hastighet av 1,5 % per år efter 25 års ålder. Eftersom denna produktion av kollagen saktar de kollagenfibrer i kroppen blir sköra och börjar bryta ner vilket resulterar i många av den kontrollampa tecken på åldrande, såsom lös, slapp hud, rynkor, ligament och skador senor och artros. Kollagen + C använder Kollagen typ 1 & 3, vilket är 90 % av kroppens totala kollagen utbudet och de viktigaste beståndsdelarna kollagen i hud, hår, naglar, ligament, senor, ben och muskler.

 

 

The Science of Kollagen

 

Kollagen 1 & 3 är sammansatt av nitton aminosyror och är en rik källa av glycin, prolin, Alanin, och hydroxiprolin. När tas oralt, kan man producera peptider som stimulerar fibroblastceller att producera och organisera nya kollagenfibrer som vid buntning, kan bygga den mekaniska hållfastheten hos den bindväv och stärka den extracellulära matrisen.


Kollagen Advanced biotillgänglighet

 

Kollagen + C använder en avancerad enzymatisk hydrolys processen att bryta de stora kollagenmolekylerna till låg molekylvikt peptider som är både biotillgängligt och bioaktiva i kroppen. Kollagen + C innehåller hydroxypro-line och hydroxilysin, två aminosyror specifika för kollagen. Dessa är inte regelbundna finns i aminosyratillskott och är särskilt viktigt att produktionen av kollagen. Kollagen + C genetiskt paralleller aminosyran strukturen av kroppens kollagen och dess visat att personer som hydrolyserad kollagen typ 1 & 3 kommer att uppleva 90 % absorption in i blodomloppet där cellulära förändringar.

 

 

Den diference mellan kollagen typ 1 & 3 och kollagen typ 2:

 

Vetenskapliga studier visar att mer än 90 % av kollagen som finns i kroppen är kollagen typ 1 & 3. Proteinet kompositionen består av nitton aminosyror som ansvarar för tillväxt och underhåll av kroppen med ovanligt höga procentsatser av glycin, prolin, och hydroxiprolin, vilka alla finns i huden och muskeln. Kollagen typ 2-proteinet består av arton aminosyror, vilka aminosyraförändringar profiler parallella profilen av ledbrosket. Kollagen typ 1 & 3 och kollagen typ 2 bör inte kombineras på grund av de typer som har olika aminosyror profiler. Om det tas tillsammans kommer de två proteinerna binder och bildar ett komplett protein och kroppen kommer inte att erkänna det som kollagen. Det rekommenderas att om du vill ta båda källorna av kollagen protein, skall det göras minst en timmes mellanrum.

 

 

 

Tillägg Fakta

Portionsstorlek: 6 kapslar (3000 mg)

portioner per container: 15

Belopp per portion% dagskurs Kalorier 22 1%
Kollagen typ 1 & 3 3000 mg ** Totalt Fett 0 g 0 % Kolesterol 0 g 0 % Natrium 30 mg 1 % Totalt Kolhydrater 0 g 0 % Vitamin C (som kalcium askorbat) 60 mg 100 % ** ingen daglig fastställda värden. Aminosyror nedan i informationssyfte. De är naturliga makeup av kollagen, inte läggas till eller kombineras. Värdena representerar genomsnittliga gram aminosyra per 100 gram ätliga delen och kan variera.

 

Glycin 22,65%

Proline 13,65%

Hydroxyproline 12,87%

Glutaminsyra 9,40 %

Alanin 8,40 %

arginin 7,80 %

Asparaginsyra 5,60 %

Lysin 4,10 %

Serin 3,20 %

Leucin 2,80 %

Valin 2,30 %

Fenylalanin 1,90 %

Treonin 1,80 %

Isoleucin 1,20 %

Metionin 0,68 %

Histidin 0,67 %

hydroxilysin 0,60%

Tyrosin 0,30 %

cystin 0,08 %

 

 

Andra ingredienser

kollagen typ 1 & 3 kommer från läkemedelsindustrin livsmedelskvalitet bovint kollagen, C-vitamin (som kalcium askorbat) och kan innehålla stearat vegetabiliskt magnesium (som klumpförebyggande medel).

 

Kapslar - Vegetariskt

 

Innehåller inte: så, vete, laktos, stärkelse, jäst, eller artificiella smakämnen. Glutenfri.

 

 Varningar

 

Förvaras utom räckhåll för barn.

 

** Dessa uttalanden har inte utvärderats av Food and Drug Administration. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom.

 

info@medicalpharma.se

www.drdarco.se